Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Checkout Finland Oy:n maksuehdot kokonaisuudessaan

Toimitusehdot

Tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteet ja palvelut myy
Nyttab Ab (SurfNet)
Y-tunnus: 1020802-4
Kuningattarenkatu 13
10600 Tammisaari
Suomi

Sähköposti: info@surfnet.fi
Puhelin: 019 212 0145

Kaikki hinnat alv 0%. Pidätämme oikeuden palveluiden ja toimituskustannusten hinnanmuutoksiin.

Tilaukset

Palvelut tilataan verkossa osoitteessa surfnet.fi käyttämällä ostoskoria

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostiviestillä.

Toimitus

Palvelut toimitetaan hyväksytyn maksun jälkeen.

Peruutus

Kuluttajansuojalain mukaisesti voit peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tilaamisesta mutta verkkotunnuksen rekisteröintiin liittyviä maksuja ei ole mahdollista palauttaa asiakkaalle. 14 vuorokauden jälkeen palvelulla on kolmen kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan tulee tutustua toimitusehtoihimme ennen tilauksen tekoa. Käsittelemme asiakastietoja ja muita henkilötietoja luottamuksellisesti.